fbpx Fortsätt till innehåll

MÖT MALIN PÅ ARNOLD’S

På Restaurang Arnold’s är det mycket på gång. Vi träffade Restaurangchef Malin för att få en uppdatering direkt från Biblioteksgatan 21!

Hej Malin, du är Restaurangchef, vad innebär det?

Det stämmer bra! Att vara Restaurangchef innebär att jag har ett övergripande ansvar för hela verksamheten. Säkerställa att vi levererar en fantastisk produkt och att vi har tillräckligt med resurser och redskap för att göra det. Självklart att alltid förbättra och utveckla verksamheten, inga detaljer är för små. Mitt jobb är fantastiskt roligt med detta underbara team som jag jobbar ihop med.

Vad gör Arnold’s så speciellt och härligt?

Arnold’s färgsprakande inredning och intima matsal gör upplevelsen oförglömlig! Att få sitta i en lite mindre matsal och bli uppvaktad av såväl kockar som kommer ut till matsalen samt vår passionerade front of house team får verkligen varenda gäst att känna sig sedd och speciell, det är otroligt härligt.

Vad ser vi för nya rätter på menyn just nu?

Min personliga favorit är en underbar knäckig och seg äppelkaka med kanelglass och pekannötter… Den får du inte missa att testa! 

Det händer mycket spännande hos er just nu, berätta mer!

Ja det är verkligen full fart och fläkt i hela Arnoldshuset! Det som hänt nu senast är att vi har gjort om i baren med en helt ny cocktailmeny som är grym. Sen öppnade i förra veckan Ferdinands Vinrum, en trappa ner som utan tvekan kommer bli ett av Stockholms härligaste häng. Tanken är att du ska komma till Arnoldshuset och inte vilja lämna huset.  

Hur tycker du en kväll på Arnold’s ska se ut?

Kvällen börjar i baren hos Jack med en av våra signaturcocktails. Personligen älskar jag vår cocktail Arnolds 75.  Detta följs sedan av en middag i vår fina matsal, dela på en massa härliga förrätter sen tar du vår underbara Seabass med spicy butte, mums. Vi glömmer inte äppelkakan och ett gott glas sött till det. Därefter direkt ner till Ferdinands Vinrum och dela på en flaska bubbligt, och sen dansa av sig på spy bar! 

Slutligen, vi försöker trendspana lite. Vad ser ni för dryckestrender i er bar under hösten bland era gäster?

Våra gäster vill gärna bli serverad en gammal klassiker med en twist som bygger på bra balans och rena smaker, i ett highball glas med is.

Tack Malin!

Tillbaka till toppen