Fortsätt till innehåll

FIRA IN JULEN MED OSS PÅ STUREPLANSGRUPPEN

Traditionellt julbord med hemlagade delikatesser och klassiker? Annorlunda julbord med asiatiska smaker och med rätter som sushi och dumplings eller jazzig julshow med tillhörande julbord? Vi har något för alla smaker!

BERNS ASIAN CHRISTMAS

Berns Asiatiska julbord är något utöver det vanliga, här dukar vi upp ett julbord med genuina smaker från hela Asien. Berns Asian Christmas är vår egna variant på det svenska julbordet. Vare sig du äter lunch, brunch eller middag väljer du rätter som ceviche på jumbosej, lamm med gochujangsås, sichuanribs, sushi och mycket mer. Och som om det inte vore nog dukar vi även upp massor av sötsaker och bakverk från Berns konditori.

Julbordet invigs måndagen den 19 november och serveras som brunch och middag, och från och med 26 november kör vi den dessutom till lunch. Välkommen att fira en annorlunda jul på Berns!

A JAZZY CHRISTMAS AT CABARET

Boka in en jazzig julmiddag för dig och dina kollegor på Cabaret. Det kommer bjudas på en jazzig julshow med olika artister och en julinspirerad bordsbuffé i en härlig och spännande miljö. Showen framförs av erfarna artister och musiker – 100% live.

Det blir en svängig och fartfylld kväll där klassiska jazzstandards av Frank Sinatra och Judy Garland blandas med Beyoncé och AC/DC i svängig swingversion!

JULBORD PÅ GAMLA RIKSARKIVET

Den 16 november 2018 reser vi den stora julgranen på innergården och ringer in julen på Gamla Riksarkivet – för femte året i rad. Sedan premiären 2014 har våra gäster givit oss förtroendet att vara en del av deras julfirande. Det har blivit en högtidlig tradition att i samband med julbordet bjuda våra gäster på hemkryddad glögg och berätta historien om Gamla Riksarkivet.

Niklas Ekstedt, som har en stjärna i Guide Michelin, bjuder in till ett dignande julbord fyllt med hemlagade delikatesser, klassiker och personliga favoriter. Varmt välkommen till julen på Riddarholmen!

JULBORD PÅ NOSH AND CHOW TOWNHOUSE

Välkommen att uppleva det bästa av Julen i eleganta sekelskiftsmiljöer i Nosh and Chow Townhouse.

I våra små, intima salar erbjuder vi från den 6–21 december en exklusiv julmatsupplevelse signerat krögaren Christian Hellberg. Här lyfts det bästa från det klassiska svenska julbordet fram. Flera av serveringarna kommer serveras direkt på bordet medan vissa delar kommer hämtas vid sillbordet eller i köket.

Önskar ni sitta privat finns det möjlighet att boka ett rum för er själva upp till 45 personer. Välkommen att uppleva en unik julbordsupplevelse med oss!

Tillbaka till toppen