Fortsätt till innehåll

Hotell

Stureplansgruppens hotell

Stureplansgruppen driver idag Berns Hotel och under 2018 öppnar Bank Hotel på Blasieholmen. Ytterligare ett hotellprojekt i det nya Sturekvarteret är i uppstarten, på Humlegårdsgatan 17 i Stockholm.


BANK HOTEL

”På Arsenalsgatan 6 skapar vi Stockholms främsta boutiquehotell med en tydlig inriktning mot en medveten målgrupp. Fastigheten är med sin utformning och läge idealisk för det internationella koncept vi tagit fram. Med stora publika ytor i såväl gatuplan som på taket, blir Bank Hotel ett nav i Blasieholmens utveckling”
, säger Vimal Kovac, VD Stureplansgruppen.

PROJEKT STURE

”Stureprojektet har en hög ambitionsnivå och vi vet efter alla våra år i kvarteret att det finns oändliga möjligheter att utveckla den här platsen. Vi vill skapa en exceptionell destination och mötesplats både för Stockholmare och besökare. Ett nytt hotell kommer bli ett kompletterande tillskott för nöjesutbudet i kvarteret och en viktig del av det spännande, framtida Sturekvarteret. Vår ambition är att hotellet tillsammans med våra övriga verksamheter ska hjälpa till att befästa Stockholms position som världsstad”,
säger Stureplansgruppens VD Vimal Kovac.

 

Tillbaka till toppen