fbpx Fortsätt till innehåll

GARBA FLYTTAR IN PÅ TYGE & SESSIL

Pop-up restaurangen Garba som drivs av kockarna Marion Ringborg och Linn Söderström flyttar in i köket på vincafeéet Tyge & Sessil.

Från och med fredagen den 17 maj kan du avnjuta Garba-mat på Tyge & Sessil när Linn och Marion tar över middagsserveringen på Brahegatan 4 fram till den 31 augusti.

Linn och Marion hittade varandra genom sitt gemensamma intresse för rak och ärlig mat. Garbas matlagning bjuder på en trovärdig mat lagad med mycket självkänsla, en blandning av innovation och tradition med fokus på tillgängliga råvaror och naturvin.

Bakom vincafeéet Tyge & Sessil står för Niklas Ekstedt och chefssommelier Maximilian Mellfors. Tyge & Sessil fokuserar på naturliga viner och är ett tillgängligt och lite stökigt alternativ för både frälsta och nyfikna vinälskare. Vinlistan tar avstamp i vin från små producenter.

Tjejerna fortsätter även med lunchservering på Gamla Riksarkivet där Garba serverar lunch och fika måndag till fredag mellan kl. 11 & 14.

Garba-köket är öppet: alla dagar, 16:00-00:00

Tyge & Sessil öppet 16:00 – 01:00

 

Tillbaka till toppen