fbpx Fortsätt till innehåll
Välkommen till
Gamla Riksarkivet

Kontakt

Adress
Birger Jarls Torg 2A
Telefon
08-519 421 52
E-post
info@gamlariksarkivet.com
Hemsida
gamlariksarkivet.com
Facebook
Gamla Riksarkivet
Instagram
@gamlariksarkivet
Boka event
spgevent.se/lokaler/gamla-riksarkivet/

Om Gamla Riksarkivet

Mitt i centrala Stockholm, i en miljö som andas traditioner och historia ligger Gamla Riksarkivet. Gamla Riksarkivet är en unikt välbevarad institutionsbyggnad från slutet av 1800-­talet på Riddarholmen, en av Stockholms mest spännande platser. Från Gamla Riksarkivet har man en fantastisk vy över Stockholms många stoltheter: Regeringskvarteren med Rosenbad, Riksdagshuset, Gamla Stans gränder, Riddarhuset och Strömmen.

Stureplansgruppen ansvarar för verksamheten i Gamla Riksarkivet. Huset drivs som ett arrangemangspalats, mitt i Stockholms hjärta.

Här anordnas bröllop, företagsarrangemang, galamiddagar och nya spännande projekt såsom en mat- & filmfestival. Här finns möjlighet att ta del av mat och upplevelser från flera av Sveriges populäraste krogar såsom Griffins’ Steakhouse Extraordinaire, Supper, Ekstedt, Berns och Niklas.

Den vackra och tilltalande omgivningen tillsammans med byggnadens fantastiska lokaler och en 500 kvm stor innergård, gör detta till en svårslagen miljö för unika upplevelser och arrangemang.

Klicka här för mer information om Gamla Riksarkivet.

För bokning av Gamla Riksarkivet,vänligen kontakta SPG Event.

Tillbaka till toppen