Fortsätt till innehåll

En vecka med Asian Post Office

Förra veckan öppnades dörrarna till Asian Post Office! I dagarna har vi träffat Thomas Molin, som är driftchef, på Regeringsgatan 66 för att höra lite mer om restaurangen.

Hej Thomas! Förra veckan öppnades dörrarna till Asian Post Office, hur känns det att äntligen vara igång?

Det känns underbart. Bygget gick med restaurangmått väldigt snabbt och det är en extremt härlig känsla att stå i en färdig lokal efter att ha följt bygget från dag ett. Jag är otroligt nöjd och stolt över personalen, interiören, känslan och allt från vår meny.

Hur ser de kommande veckorna av uppstarten ut?

Sedan öppning har det varit fullt fokus på middagarna sent in på kvällen, samtidigt som vi rullar på med after work och lördagsluncher från 12.00. Om mindre än två veckor börjar vi även med luncher under vardagar, så just nu är planeringen av den pucken i full gång. Det känns riktigt roligt! 

Kan du ge oss några snabba tips från menyn på A P O?

Popcorn shrimp, våra sötstarka tempuraräkor, har redan blivit en favorit. Jag vill även slå ett slag för Middle East eggplant, aubergine rullad i jordnötter och sesampasta. Samt våra rice cakes, riskakor stekta i chiliolja, vårlök och kålsallad. Sen får ni absolut inte glömma svänga förbi baren och testa vår Thai Basil drink. Varmt välkomna!

Tack Thomas!

Tillbaka till toppen