fbpx Fortsätt till innehåll

Di Weekends Krogtest på Videgård

”Förföriskt gott hos Videgård”

Di Weekend besökte restaurang Videgård och har gjort sitt berömda krogtest. Rubriken lyder ”Förföriskt gott hos Videgård” och de konstaterar att varje rätt är en överraskning.

Di Weekend fastslår att Erik Videgårds comeback är ett kärt återseende i krogbranschen. De uppmärksammar även att Erik är en av de som introducerade det asiatiska köket till Sverige och nu nästan 30 år senare öppnar han en restaurang i sitt namn.

Eriks köksinriktning beskrivs med orden ”Erik Videgård vilar inte på gamla lagrar utan utmanar med att göra ”en respektlös” tolkning av Nikkei- och Chifaköket.” och beskriver miljön i restaurangen som trivsamt renoverad med en god stämning.

Väl till bords konstaterar Di Weekend Utmaningen består i att begränsa sig, här finns något för alla smaker. Men bland sushi-­kombinationerna faller vi för den gudomliga kombinationen anklever och tonfisk. Den nötiga levern, de söta fikonen och den djupa tonfisksmaken är förföriskt god.”

Krogtestet har även besökt Videgårds helgbrunch som de anser vara väldigt trevlig med ett brett utbud där den sötsyrliga friterade tofun eller bao på sönderputtrat lammkött inte får missas att testas.

Tack Di Weekend för recensionen från ert besök på Videgård. Läs hela artikeln här och boka ditt bord på Videgård redan idag!

Tillbaka till toppen