Fortsätt till innehåll

DI WEEKENDS KROGTEST PÅ BONNIE’S

”Tänk att det kan vara så populärt på banken efter tre!”

DI Weekend har testätit på Bonnie’s på Bank Hotel och gjort sitt omtalade krogtest. Rubriken lyder ”Nya affärer i anrikt bankpalats”. De ställer sig frågande till vad som görs på banken efter tre och konstaterar att det nu är liv i luckan.

Vi är glad att DI Weekend fångar upp den internationella känslan som vi har eftersträvat och kan inte annat än att småle lite när Di Weekend skriver ”Det pratas engelska, franska och japanska. Det är en brokig samling som trängs i den lilla lokalen.”

Väl till bords börjar de med oliver, mandlar, boquerones, ostron och focaccia för att sedan imponeras av burratan och smaka på havskräftan. Varmrätterna anses vara vällagade där kalvkotletten på ben är generös och den pocherade rödtungan med Sandefjordssås inte lämnar något att önska. Efterrätten “Smash the Piggybank” smäller högst och omnämns som en raket i sociala medier.

Di Weekend, high five för den fina recensionen från ert besök på Bonnie’s och Bank Hotel! Läs hela krogtestet här och gör som Di Weekend, boka bord på Bonnie’s.

Tillbaka till toppen