Fortsätt till innehåll

DI WEEKEND CHECKAR IN PÅ BANK HOTEL

”Bäddat för en skön helg i bankpalatset” så lyder rubriken när Di Weekend checkat in och bott på Bank Hotel under ett dygn och gjort sitt omtalade hotelltest.

De konstaterar att Bank Hotel med dess centrala läge och promenadavstånd till stadens museer som Moderna Museet är det fulländade hotellet för dig med kulturellt intresse. De benämner även hotellets profilering inom konst, ”Bank har ett samarbete med konstgalleriet CFHILL, med filial i det som tidigare var bankvalvet, och med affärsjuristfirman Vinge”

De slår sig ned i cocktailbaren Papillon och fångar där upp inredningen och atmosfären, ”Sköna sittgrupper, boaserade väggar med vitrinskåp fyllda med böcker och konstverk och vackra armaturer. Papillon är det lugna, avkopplande baralternativet där man lämpligen tar en drink före maten eller tillbringar någon eftermiddagstimme”.

”Den storslagna restaurangmiljön i den gamla bankhallen och den kontinentala känslan gör ett starkt intryck.”, så beskriver Di Weekend känslan inne på Bonnie’s, hotellrestaurangen som fick Di Weekends utmärkelse Årets affärskrog 2018. De fastslår att Bonnie’s bjuder på vällagade och inte minst mättande huvudrätter.

När Di Weekend senare ska checka in på rummet har de valt rumskategorin Stylish Superior som ligger i den äldre delen, Det märks inte förutom i fönsterpartiet, inred­ningen är nämligen modern och behagligt exklusiv. Även här är konsten närvarande, ­väggen ovanför sängen pryds av ett fotokollage”.

Di Weekend uttrycker sedan även att den eleganta loungen är ett trevligt ­utrymme med dess boaserade väggar som är specialtillverkade och kännetecknande för hela ­hotellet, liksom det schackrutiga stengolvet.

 Tack för recensionen, välkomna att checka in för en weekend Di Weekend!

Tillbaka till toppen