Fortsätt till innehåll

Clean Pride 2018 på Berns

För andra året i rad välkomnar vi Pride till Berns och Berzelii Park! Vi träffade Navid Kabiri som tillsammans med oss bjuder in till sex dagars firande med extra allt, med start tisdag den 31 juli.

Hej Navid, Berätta mer kring nästa veckas festligheter!
För andra året i rad så firar vi Pride i Berns fantastiska lokaler. I år är Pride mycket större då Stockholm är värd för hela Europas Pride och heter nu därför EuroPride. Flera tusentals mer gäster förväntas besöka Stockholm för att ta del av festligheterna och under sex dagar och kvällar bjuder vi in er alla till Berns och Clean Festival för att ta del av dessa festligheter som startar på tisdag 31 juli.

Hur ser upplägget ut för dessa dagar?
Hela Berns står till vår befogenhet under veckan. Olika DJs kommer att spela allt från house till R&B och hits. Artister, drag queens, spännande regnbågsdrinkar och mycket annat står även på schemat. Och det bästa med allt är att ALLA är välkomna att fira denna fantastiska vecka med oss. På tisdagen startar vi med en cocktaildrink på Berns Terrassen och på onsdagen väntar sedan den stora öppningsfesten med årets Israeliska Eurovision-vinnare Netta på scen. Torsdagen går i schlagerns tecken med Cyperns bidrag Eleni med hit-singeln ”Fuego” och Finskan Saara Aalto på scen. På fredagen trappar vi upp festen med en stor Drag-fest i hela huset. Lördagens Beach party får absolut inte missas och sedan avslutar vi med en avslutningsfest på söndagen.

Som gäst på Berns Clean Group Pride får du i år ett exklusivt erbjudande på boende och mat på Berns, hur funkar det?
I samarbete med Berns kan du i år boka bord på Asiatiska och Berns Bistro med koden ”CLEANGROUP” för att då få hela 20% rabatt på notan. Samma erbjudande gäller för Berns Hotel under veckan. Erbjudandet gäller från 27/7 till 6/8.

LÄS MER OM FESTERNA HÄR!

Tillbaka till toppen