fbpx Fortsätt till innehåll

BESÖK VIDEGÅRDS NYA SUSHI-LOUNGE

Denna sensommar och höst kommer Videgård Restaurant att se bakåt för att komma framåt och det hela kommer att utmynna i något som mycket väl skulle kunna liknas vid en helt ny restaurang. Ny uppdaterad lunchmeny, en sprillans ny kvällsmeny och premiäröppning för restaurangens nya sushi-lounge är bara några av sakerna som är på ingång.

Efter ett kortare sommaruppehåll är lunchen i full gång med nya spännande rätter. På lunchmenyn kommer det förutom 3+1-menyn och omtyckta bowls alltid att finnas ett enklare alternativ, en skål för 135:- som passar bra om du vill ha en snabb vardagslunch, kanske ensam, kanske obokad vid bardisken.

Idag öppnar även restaurangens nya sushi-lounge. Här kommer Videgårds egna smakguider Johan och Philip att ta hand om dig. Basen är en klassisk sushi- och sashimiservering. På torsdagar kommer det att finnas åtta heta pallar vid bardisken där en Omakaseservering i runt tjugo akter serveras. Diverse infall och överraskningar som du inte vill missa kommer här under hösten så håll dig uppdaterad via våra olika kanaler. Två roliga gästspel är redan nu planerade under hösten.

Tillbaka till toppen