fbpx Fortsätt till innehåll
Välkommen till
SPG Arena Catering

Kontakt

[mappress mapid=”30″]
Adress
Ericsson Globe, Globentorget 2
Telefon
08-600 94 00
E-post
info@spgarena.se
Hemsida
spgarena.se
Facebook
Stureplansgruppen Arena Catering AB

Om Stureplansgruppen Arena Catering

SPG Arena Catering har cateringuppdraget på Stockholm Globe Arenas, vilket innebär att tillhandahålla all mat och dryck på arenorna Ericsson Globe, Hovet och Annexet. Vi arbetar med allt från kioskerna, till alla restauranger, barer och premiumytor på arenorna. Vi gör även all mat och dryck till företagsevenemang, som t. ex Idrottsgalan.

SPG Arena har under de senaste åren utvecklat ett antal nya koncept på Ericsson Globe. Fans bar, som är Stockholms längsta bar, American Bar med sitt omtalade hamburgarkoncept och det senaste tillskottet; Grand Escalier, en fransk restaurang och bar inspirerad av Grand Escalier i Sturegallerian.

SPG Arena har en enorm kompetens inom stora galamiddagar, där vi gör från 500-4500 middagar på en kväll. Att skapa och genomföra dessa evenemang tillsammans med kunden är både krävande och spännande, där medarbetarnas kompetens är helt avgörande.

SPG Arena gör även egna arrangemang, bland annat Rocktober, som hålls varje höst i Annexet. Vi arbetar hela tiden med att skapa nya spännande mötesplatser för arenans besökare, för varje enskilt tillfälle.

Tillbaka till toppen