fbpx Fortsätt till innehåll

4 NOMINERINGAR I BARTENDERS’ CHOICE AWARDS

Igår presenterades de nominerade till Bartenders’ Choice Awards 2019. En gala där nordens bästa krogar, barer, bartenders och cocktails ska utses under en kväll i Stockholm. Vi har den stora glädjen att meddela att vi år finns nominerade i 3 olika kategorier på den ansedda barlistan.  

Tillsammans med tre nya cocktailbarer i Stockholm står Coquetel Social och Le Hibou på Bank Hotel bland det nominerade till den prestigefyllda utmärkelsen i kategorin ”Best new Cocktail Bar”. Övriga nominerade i kategorin är även stockholmsbaserade Ciccios, Bio Rio och A Bar Called Gemma.

I kategorin ”Best Bartender” hittar vi Hampus Thunholm, bartender på Lucy’s Flower Shop, som öppnar i nästa vecka, och i kategorin ”Best Signature Cocktail” finner vi Asian Post Office omåttligt populära cocktaildrink som tagit sociala medier och svenska folket med storm, Thai Basil.

BCA startade 2010 i Sverige med syftet att höja standarden i branschen. Juryn i BCA består av yrkesaktiva och branschkunniga bartendrar och dryckesexperter. Till kategorin ”Folkets röst” bjuds även allmänheten in för att kunna rösta på sin favorit.

Vinnarna presenteras på BCA 2019 som äger rum den 8 december på Grand Hotel i Stockholm.

Tillbaka till toppen