Fortsätt till innehåll

TACK FÖR I ÅR!

Så här dagen innan nyårsafton vill vi summera några ögonblick från vårt 2016 och tacka alla våra gäster för hundratals minnen. Vårsäsongen inleddes med Fashion Week på BernsEkstedt behöll sin åtråvärda stjärna i Guide Michelin och det blev allt fler varma kvällar på Grand Escalier JardinVår nya uteservering, Stureplan 1, öppnade och succén med El Taco Truck på Humlan fortsatte för andra året. Supperfamiljen drog igång sommarsäsongen både på Norra Bantorget i Stockholm och i Visby och tog även fram sin alldeles egna lager, med namnet LoLa. I juni visade vi EM-matcherna från fotbolls-EM i Frankrike på Gården och Storköket i Göteborg. Celezte bjöd på ännu en sommar med festligheter på Riddarholmen. Kåken, Niklas bakficka, utökade med ribs och cocktails – mat och dryck inspirerad av den amerikanska södern. På hösten firade Griffins’ 6 år och Nosh and Chow öppnade upp sin alldeles nyrenoverade våning, en trappa upp från restaurangen. Hillenbergs köksmästare, Magnus Persson, gick till final för att tävla om titeln Årets kock 2017 och för tredje året i rad bjöd vi in till julen på Gamla RiksarkivetPå juldagen öppnade vi tillsammans med Niklas Ekstedt upp Tyge & Sessil, ett vincafé på Brahegatan 4. Imorgon avslutar vi året storslaget med nyårsmiddagar på restaurangerna och fest på klubbarna.

Detta och ytterligare hundratals minnen vill vi tacka alla våra gäster för. 2017 ser ut att bli ett minst lika spännande år, då vi bland annat öppnar Bank Hotel på Arsenalsgatan i Stockholm. Följ oss på Instagram för senaste nytt från nöjesvärlden 2017!

Gott nytt år.

Tillbaka till toppen