Fortsätt till innehåll

Stureplansgruppen söker servispersonal

Hovmästare, servis och runners sökes
Under hösten är det mycket på gång hos oss och vi söker nya medarbetare till såväl nyöppningar som befintliga verksamheter. Vi har fantastiska lokaler runt om i Stockholms innerstad och letar alltid efter duktiga medarbetare som kan förverkliga vår vision. Laga mat med Karl Ljung på Hillenberg, servera vedeldat på michelinbelönade Ekstedt, arbeta i anrika miljöer hos Gamla Riksarkivet eller något helt annat. Hos oss finns många möjligheter!

I matsalen fokuserar vi på gott värdskap och vägleder gästen genom sitt besök i restaurangen. Vi är stolta och passionerade i vårt arbete och förväntar oss detsamma från våra medarbetare. Du har ett genuint intresse för mat och dryck, samt en kärlek till serviceyrket.

Arbetstiderna för tjänsterna varierar och kan vara förlagda både dagtid, helg och kväll.  Vi tillämpar kollektivavtal och arbetar aktivt för en trivsam och välmående arbetsplats.

Vi söker

  • Runners – med intresse för restaurang, gäst och förmåga att se vad som behöver göras.
  • Servis – med flerårig erfarenhet som serveringspersonal.
  • Hovmästare – som vill ta nästa steg inom branschen, uppskattar arbetsledning och brinner för att maximera våra gästers upplevelser.

Du talar svenska och engelska obehindrat, då kommunikationen med kunderna framförallt sker på dessa språk.

Ansökan
Vi tillsätter våra tjänster löpande och vill gärna höra från dig så snart som möjligt. Mejla din ansökan till rekrytering@stureplansgruppen.se och märk med aktuell tjänst.

Tillbaka till toppen