Fortsätt till innehåll

Stureplansgruppen söker restaurangchef

Stureplansgruppen expanderar och just nu söker vi driftansvariga och restaurangchefer till våra nya verksamheter.

Vi söker
Vi söker dig som har drivet, kunskapen och engagemanget att vara ytterst ansvarig för den operativa verksamheten. Du har förmågan att skapa världsklass på gästens hela upplevelse samtidigt som personalen trivs och utvecklas.

Genom tydliga ramar och målbilder motiverar du din personal och ser till att det alltid är bästa service kombinerat med hög kvalitet och leverans. Du lyckas sammansvetsa teamet och ser som självklart att samarbeta med dina medarbetare och andra avdelningar/verksamheter. Du förstår att lönsamhet kommer via värdskapet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett roligt arbete där du blir ytterst ansvarig för produkt, personal, ekonomi och drift.
Förutom att leda och fördela arbetet utför du dagliga kontroller av produkterna, utvecklar menyn, ansvarar för kommunikationen med övriga delar inom Stureplansgruppen samt ansvarar för budget och beställningar. I arbetsuppgifterna ingår operativt arbete på kvällar och helger (minst 50%).

Är det dig vi söker?
I så fall ser vi fram emot dina ansökningshandlingar där du beskriver på vilket sätt vi du kan bidra till vår verksamhet. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Lön: Enligt ök och kollektivavtal
Sysselsättningsgrad: 75-100%

Skicka din ansökan till: rekrytering@stureplansgruppen.se

Tillbaka till toppen