Fortsätt till innehåll

Stureplansgruppen söker kökspersonal

Souschef, kockar och köksbiträden sökes
Under hösten är det mycket på gång hos oss och vi söker nya medarbetare till såväl nyöppningar som befintliga verksamheter. Vi har fantastiska lokaler runt om i Stockholms innerstad och letar alltid efter duktiga medarbetare som kan förverkliga vår vision. Laga mat med Karl Ljung på Hillenberg, servera vedeldat på michelinbelönade Ekstedt, arbeta i anrika miljöer hos Gamla Riksarkivet eller något helt annat. Hos oss finns många möjligheter!

I våra restauranger kommer du tillsammans med professionella kollegor förbereda och laga rätter för den medvetna gästen. Du är en lagspelare, som arbetar effektivt och med känsla för detaljer. Vi vill att vårt nybyggda kök ska genomsyras av matglädje och skapa möjligheter till utveckling.

Arbetstiderna varierar och kan vara förlagda både dagtid, helg och kväll. Vi tillämpar kollektivavtal och arbetar aktivt för en trivsam och välmående arbetsplats.

Vi söker

  • Köksbiträden
  • Kockar till varm- respektive kallkök
  • Lunchkockar
  • Souschefer

För att vara aktuell för respektive tjänst vill vi att du har gedigen erfarenhet inom området och är van att arbeta med exklusiva råvaror. Du arbetar med lätthet och struktur, samt uppskattar nya utmaningar. Du talar svenska och engelska obehindrat, för att kunna hantera recept och kommunicera med kollegor.

Ansökan
Vi tillsätter våra tjänster löpande och vill gärna höra från dig så snart som möjligt. Mejla din ansökan till rekrytering@stureplansgruppen.se och märk mejlet med aktuell tjänst. Hoppas vi hörs!

Tillbaka till toppen