Fortsätt till innehåll

Stureplansgruppen söker barpersonal

Barmästare och bartenders sökes
Under hösten är det mycket på gång hos oss och vi söker nya medarbetare till såväl nyöppningar som befintliga verksamheter. Vi har fantastiska lokaler runt om i Stockholms innerstad och letar alltid efter duktiga medarbetare som kan förverkliga vår vision. Laga mat med Karl Ljung på Hillenberg, servera vedeldat på michelinbelönade Ekstedt, arbeta i anrika miljöer hos Gamla Riksarkivet eller något helt annat. Hos oss finns många möjligheter!

Vi söker kreativa bartenders, med ett stort intresse för dryck och värdskap. Du gör smaksensationer bakom baren, hjälper till där det behövs och är en härlig och uppskattad kollega. Självklart utför du ditt arbete med ett leende och är lyhörd för gästens önskemål.

Som barmästare hos oss är du en given del av baren och det dagliga arbetet, men har även övergripande ansvar för baren som helhet. Du ansvarar bland annat för inköp, ekonomi, personal, schemaläggning och meny. 

Arbetstiderna för tjänsterna varierar och är anpassade till verksamhetens öppettider. Vi tillämpar kollektivavtal och arbetar aktivt för en trivsam och välmående arbetsplats.

Vi söker

  • Bartenders – med flerårig erfarenhet från bar. Du arbetar med lätthet och effektivitet, samt har mycket goda kunskaper inom cocktails och dryck
  • Barmästare – som utöver ovanstående även har erfarenhet som barmästare och ledaregenskaper.

Vidare har du en kärlek till serviceyrket och talar svenska och engelska obehindrat, för att kunna kommunicera med kunderna.

Ansökan
Vi tillsätter våra tjänster löpande och vill gärna höra från dig så snart som möjligt. Mejla din ansökan till rekrytering@stureplansgruppen.se och märk mejlet med aktuell tjänst.

Tillbaka till toppen