Fortsätt till innehåll

Sebastian Brunnsjö om det speciella med Griffins’

Mars 2016

Baren är en stor del av Griffins’. Här kan ni prova er igenom den stora dryckeslistan, men också beställa mat från full meny. Det finns ett nära samarbete mellan kök och bar. Möt Sebastian Brunnsjö, barchef på Griffins’.

Hej Sebastian! Du är barchef på Griffins’. Berätta, vad gör baren på Griffins’ speciell?

Det bästa med vår bar är att vi kör precis samma meny som resten av restaurangen. När jag själv går ut och äter sitter jag helst i baren, det händer liksom någonting där hela tiden. Vi försöker att inte krångla till något – vi har ett ganska klassiskt cocktailtänk och vi gör det riktigt bra!

Griffins’ serverar full meny även i baren. Tipsa om några favoriträtter och dryckeskombinationer!

Min favorit just nu är det ”Löskokta ägget” med smörstekt levainbröd och brysselkål på en salladsbädd. En rätt med härlig syra som jag helst dricker någon smörig chardonnay till. Eller kanske någon av våra IPA. Thirsty Frontier är en hit!

 

Tillbaka till toppen