Fortsätt till innehåll

MÖT NOSH AND CHOWS NYA BARCHEFER

24 mars 2017

Denna vecka träffade vi Nosh and Chows nya barchefer Naramsin och Mikael för ett small talk om våren på Nosh and Chow.

Hej! Berätta lite vad som händer på Nosh and Chow framöver?

Just nu jobbar vi på en ny cocktaillista, som vi kommer presentera i början av april. Vi lägger förstås fokus på våriga smaker och ser fram emot att servera fräscha cocktails med smak av olika frukter och bär. Snart gör vi även i ordning innergården för sommar och det är något vi verkligen längtar efter. De där första svala sommarkvällarna när man får tända brasan är speciella!

Vilka är vårens trender och ingredienser?

Jordgubbar och fläder. Vintern är nu förbi och vi skulle säga att det känns som att ingefäran är likaså.

Berätta, vad är det bästa med Nosh and Chow?

Att det är ett stort hus, med sex olika barer och en stor matsal, varje gäst brukar hitta sin favoritdel. För oss som jobbar här är det härligt att ingen dag är sig lik. Vi uppskattar mixen av gäster i huset!

Hur är det att jobba ihop som två barchefer?

Det är underbart! Vi kompletterar varandra, vilket är väldigt skönt.

Tillbaka till toppen