Fortsätt till innehåll

Maria Sörlin om det speciella med wagamama

31 mars 2016

Denna vecka möter vi general manager Maria Sörlin i ett small talk om wagamama!

Hej Maria! Vad gör wagamama speciellt?

Vi går vår egen väg! wagamama utgår från fyra ord som beskriver oss perfekt – ”fresh, restless, free & playful”. Här serveras rätterna alltid så fort de är klara. All mat kommer inte nödvändigtvis till bordet samtidigt, men maten serveras alltid när den är som bäst – nylagad och varm!

Direkt efter påsk byter ni till en ny fräsch vårmeny. Berätta mer!

Vi inför en helt ny del av menyn. Den heter ”omakase”, vilket är ett japanskt ord som betyder ”I’ll leave it to you”. Här finns fem nya genomtänkta rätter som vi lagt extra mycket kärlek på. Min favorit är ”coconut seafood broth”, en asiatisk lite fräschare och mer spicy variant av en moule marinière. Tanken är att gästerna tar in mat till hela bordet, både sidorätter och varmrätter som sällskapet kan dela på.

wagamama levererar mat direkt hem till dörren eller kontoret. Berätta mer om det!

Vi samarbetar med t.ex Foodora. De har ett miljötänk och använder snabba cyklister som bud. wagamamas meny passar perfekt även som take away!

 

 

Tillbaka till toppen