Fortsätt till innehåll

Hellberg om våren och sommaren på Griffins’

8 maj 2017

I denna veckas small talk träffade vi Christian Hellberg för att höra hur läget är på Griffins’.

Hej Hellberg! Berätta om Griffins’ våren och sommaren 2017. Vad äter och dricker vi?

Vi har förstås mycket vår på menyn just nu. Det är årets tacksammaste tid att skaka fram sköna rätter – hela Sverige är som ett enda stort skafferi. Griffins’ funkar både på lunch och kvällstid – faktiskt även utan uteservering. Jag tror de flesta vet att vi är ett säkert kort: tryggt, gott och välkomnande. Lite som en mamma… En annan rolig grej är att vi i år gör maten till Summerburst, det ser vi fram emot!

Griffins’ vintorsdagar har rullat på några år nu, fortfarande lika stökigt härliga?

Absolut! Vintorsdagarna har blivit ett begrepp på Griffins’, mycket för att det är lätt att förstå och ta till sig. Våra gäster är generellt nyfikna på bra viner. Det borde finnas fler torsdagar i veckan!

Häromveckan fick ni toppbetyg i SvD Krogguidens affärslunchtest. Grattis! Varför är ni så bra på affärsluncher?

Det är ett bra bevis på att våga göra det man tror på – precis på samma sätt som igår, idag och imorgon. Man kan alltså vinna på att ”våga vara lite feg”. Affärslunchgäster vill känna sig trygga och sedda och där är vi bra. Typ bäst.

Tillbaka till toppen