Fortsätt till innehåll

Fredrik om vinterns dryckestrender

16 november 2017

Denna torsdagseftermiddag kikade vi in på Hillenberg för ett small talk med Fredrik Edlund i baren.

Hej Fredrik! En dryg månad kvar till jul! Vad händer på Hillenberg under resten av året?

 Jag och resten av barteamet ser mycket fram emot finalen på 2017 och det kommande året! Med en dryg månad kvar till jul passar det förstås perfekt att komma förbi oss för en drink innan julbordet, eller för nattens sista drink för den delen. Vi kommer fortsätta jobba med en levande drinklista anpassad för veckans olika dagar. Självklart fortsätter vi med Bellini-fredagarna som blivit en succé, där vi varje fredag gör en unik och modern tolkning av en Bellini.

Berätta om vinterns dryckestrender? Vad dricker vi?

Det ska vara familjärt, välgjort och aningen förvånande. Vi gör hantverkscocktails med unika infallsvinklar som väcker nyfikenhet – men drinkarna ska ändå kännas bekanta och familjära. De flesta gäster söker sig inte längre till en bar för enbart en öl eller en drink, man vill åt helhetsupplevelsen. Därför jobbar vi på Hillenberg konstant med att hitta på nya härliga snacks och mindre rätter att äta till. Atmosfären är förstås också jätteviktig – helst ska våra gäster aldrig vilja lämna!

Tillbaka till toppen