Fortsätt till innehåll

Fredrik om barerna på Niklas och Kåken

Mars 2016

På restaurang Niklas möts vi av en stor och välkomnande bar. Strax innanför matsalen finns Kåken – klubben som håller sin utomhusbar öppen året om. Vi möter Fredrik Åkeblom, barchef på både Niklas och Kåken. När vi frågar vad han städar bort i vårstädningen svarar han ”kylan”. Här är våren varmt välkommen.

Hej Fredrik! På restaurang Niklas hämtar köket sin inspiration från Niklas Ekstedts resor runt om i Sverige och i världen. Vad inspirerar dig som barchef?

Att tillsammans med mina kollegor skapa en personlig relation till gästen samt att få jobba med dryck som matchar vår fina matmeny.

Vad händer i baren på Niklas och på Kåken under våren?

Under våren kommer vi successivt att börja med våra dagsfester, vilka vi hoppas ska skapa nyfikenhet hos våra gäster.

 

 

Tillbaka till toppen