Fortsätt till innehåll

Nosh and Chow söker kockar

Nosh and Chow möts du av internationell puls och en härlig stämning, utbrett över flera våningar. Den katalanska inredningsarkitekten Lázaro Rosa Violán har satt sin prägel på lokalerna och skapat miljöer som möjliggör fart och rörelse från tidig förmiddag till sen natt. Här möts du för en eftermiddagsdrink, lång middag eller dans på innergården – vi har många favoriter.

I köket på Nosh and Chow utgår vi alltid från enkelhet, äkthet och respekt för råvaran. Menyn har en tydlig grön förankring och anpassas utifrån såväl säsong som utbud. Vi gillar distinkta och raka smaker, där råvarorna får träda fram. Nu söker vårt grymma team ytterligare duktiga kollegor, som vill driva och utveckla köket tillsammans med oss. För att bli en i gänget vill vi att du har minst tre års erfarenhet från kockyrket, har en entusiastisk och positiv attityd samt älskar att laga mat. Du tar dig gärna an nya utmaningar och gör det med glädje! Vi ser gärna att du behärskar det svenska och engelska språket, då det används dagligen i ditt jobb.

Vi söker kockar på både heltid och deltid, med start enligt överenskommelse.

Vad kan vi erbjuda dig?

  • En chans att bli en del av populära Nosh and Chow
  • En fartfylld tjänst, med varierande arbetstider och kollektivavtal
  • En arbetsplats som satsar på kvalitet och bra råvaror
  • Ett roligt team och många skratt!
  • En anställning hos en av Stockholms attraktivaste arbetsgivare inom besöksnäringen. Bland Stureplansgruppens fyrtio unika verksamheter finns lysande utvecklingsmöjligheter för den målinriktade

Känner du att tjänsten är något för dig eller har någon fråga, är du varmt välkommen att mejla oss på sebastian.lopez@noshandchow.se. Hoppas vi hörs!

Bästa hälsningar,
Sebastian Lopez, Kökschef

Tillbaka till toppen