Fortsätt till innehåll
Välkommen
till V*****

Kontakt

Adress
Sturegatan 4
E-post
oscar.durling@stureplansgruppen.se

Om V*****

På Sturecompagniets övervåning ligger den mytomspunna och intima klubben-i-klubben V***** med strikt gästlista med plats för endast 250 gäster. Inredningen på V***** karaktäriseras av klassisk 70-talsglamour med blå sammet, gulddetaljer och kristallkronor.
I februari 2014 utökades V***** med V Cocktail, en exklusiv cocktailbar i nattklubbsmiljö. Med egeninfuserad sprit, hemmagjorda ingredienser och handpressade juicer tar cocktailbaren upplevelsen på V***** ytterligare en nivå.

Öppettider

Fredag – lördag 23.00-03.00

Har du garderobsbiljetten kvar?
Har du din garderobsbiljett kvar så mailar du till garderob@sturecompagniet.se och uppger nummer på din biljett, vilken nattklubb du besökt samt en beskrivning av plagget. Vi återkommer om hur du ska få tillbaks dina saker. Har du däremot blivit av med din biljett gäller nedanstående.

Saknar du garderobsbiljett eller har tappat något inne på nattklubben?
Föremål som upphittas på nattklubben bokförs inte utan lämnas in och förvaras i garderoben. Då vi varje kväll hittar en mängd kvarglömda föremål kan vi tyvärr inte upplysa per mail eller telefon om en speciell sak finns eller ej. Ni är välkomna att komma förbi nästa gång garderoben är bemannad och personalen har tid att hjälpa er.

Värdesaker
Kvarglömda värdesaker (plånböcker, nycklar, mobiltelefoner) lämnas in till polisens hittegodsavdelning på Klarabergsviadukten 43 veckovis.
 Kontakt: polisen.se

– See more at: http://stureplansgruppen.se/kvarglomt/

Tillbaka till toppen