Fortsätt till innehåll
spybar_nattklubb_stockholm
Välkommen
till Spy Bar

Kontakt

Adress
Birger Jarlsgatan 20
E-post
info@spybar.se
Facebook
facebook.com/spybarstockholm
Boka event
spgevent.se/lokaler/spy-bar
Ålder
23 år
Entré
ons-tor 160:-
fre-lör 180:-

Om Spy Bar

Spy Bar är en av Sveriges mest välkända nattklubbar och här samsas personer inom mode, konst, musik och media med flera av stans tongivande karaktärer. Spy Bar stoltserar med Stureplans bästa utsikt och konceptet påminner om en hemmafest där mer eller mindre kända DJ:s trängs bakom båset. I Rosa Rummet är det förfest och mingel, i stora baren är det peppfest med allsång och i Gubbrummet är det efterfest med en dynamisk och unik stämning.

Öppettider

Onsdag – lördag 23.00-05.00

Har du garderobsbiljetten kvar?
Har du din garderobsbiljett kvar så mailar du till garderob@stureplansgruppen.se och uppger nummer på din biljett, vilken nattklubb du besökt samt en beskrivning av plagget. Vi återkommer om hur du ska få tillbaks dina saker. Har du däremot blivit av med din biljett gäller nedanstående.

Saknar du garderobsbiljett eller har tappat något inne på nattklubben?
Föremål som upphittas på nattklubben bokförs inte utan lämnas in och förvaras i garderoben. Då vi varje kväll hittar en mängd kvarglömda föremål kan vi tyvärr inte upplysa per mail eller telefon om en speciell sak finns eller ej. Ni är välkomna att komma förbi nästa gång garderoben är bemannad och personalen har tid att hjälpa er.

Värdesaker
Kvarglömda värdesaker (plånböcker, nycklar, mobiltelefoner) lämnas in till polisens hittegodsavdelning på Klarabergsviadukten 43 veckovis.
 Kontakt: polisen.se

Garderobstider

The Spy Bar: onsdag-torsdag kl. 01.00-01.30, fredag-lördag 23.30-00.00

– See more at: http://stureplansgruppen.se/kvarglomt/

Tillbaka till toppen