Fortsätt till innehåll
Välkommen
till NEU

Kontakt

Adress
Berzelii Park
Facebook
NEUstockholm
Instagram
@neustockholm
Ålder
23 år
Entré
Fredag 01–05, 200 kr
Lördag 01–05, 200 kr

Om NEU

Alla minns vi klubben och musikgalleriet som förr huserade under Berns. En tid då musik och dans stod i centrum. Nu har vi öppnat klubben NEU – en ny klubb, men med samma kärlek till musiken. Källaren har gjorts om och det har byggts ljud för 1000 personer – i ett utrymme där det bara får plats 300 gäster.

ÖPPETTIDER

För aktuella öppettider samt kalendarium, vänligen besök berns.se

KVARGLÖMT

Har du garderobsbiljetten kvar?
Har du din garderobsbiljett kvar så mailar du till garderob@stureplansgruppen.se och uppger nummer på din biljett, vilken nattklubb du besökt samt en beskrivning av plagget. Vi återkommer om hur du ska få tillbaks dina saker. Har du däremot blivit av med din biljett gäller nedanstående.

Saknar du garderobsbiljett eller har tappat något inne på nattklubben?
Föremål som upphittas på nattklubben bokförs inte utan lämnas in och förvaras i garderoben. Då vi varje kväll hittar en mängd kvarglömda föremål kan vi tyvärr inte upplysa per mail eller telefon om en speciell sak finns eller ej. Ni är välkomna att komma förbi nästa gång garderoben är bemannad och personalen har tid att hjälpa er.

Värdesaker
Kvarglömda värdesaker (plånböcker, nycklar, mobiltelefoner) lämnas in till polisens hittegodsavdelning på Klarabergsviadukten veckovis.
 Kontakt: polisen.se

Tillbaka till toppen