Fortsätt till innehåll
Välkommen
till LE!

Kontakt

Adress
Berzelii Park
Facebook
LE
Instagram
@lesthlm
Ålder
23 år
Entré
Fredag 22–04, 200 kr
Lördag 22–04, 200 kr

Om LE!

Välkommen till LE! – Berns nya klubbkoncept på två våningar. För stökigt barhäng och skön musik är det hit du ska gå varje fredag och lördag 22–04. Är du mer sugen på klubb med grymt ljudsystem, coola effekter och en visuell upplevelse är det en trappa ner du ska gå fredagar och lördagar 23–04. Vi lovar att ingen kommer kunna stå still, vare sig du är på över- eller nedervåningen. Välkommen till LE!, stället du aldrig vill lämna.

ÖPPETTIDER

För aktuella öppettider samt kalendarium, vänligen besök berns.se

KVARGLÖMT

Har du garderobsbiljetten kvar?
Har du din garderobsbiljett kvar så mailar du till garderob@stureplansgruppen.se och uppger nummer på din biljett, vilken nattklubb du besökt samt en beskrivning av plagget. Vi återkommer om hur du ska få tillbaks dina saker. Har du däremot blivit av med din biljett gäller nedanstående.

Saknar du garderobsbiljett eller har tappat något inne på nattklubben?
Föremål som upphittas på nattklubben bokförs inte utan lämnas in och förvaras i garderoben. Då vi varje kväll hittar en mängd kvarglömda föremål kan vi tyvärr inte upplysa per mail eller telefon om en speciell sak finns eller ej. Ni är välkomna att komma förbi nästa gång garderoben är bemannad och personalen har tid att hjälpa er.

Värdesaker
Kvarglömda värdesaker (plånböcker, nycklar, mobiltelefoner) lämnas in till polisens hittegodsavdelning på Klarabergsviadukten veckovis.
 Kontakt: polisen.se

Tillbaka till toppen