Fortsätt till innehåll
Välkommen
till Burmeister

Kontakt

Adress
Strandgatan 9
Telefon
0498-210373
Hemsida
www.burmeister.se
Facebook
facebook.com/burmeistervisby

Om Burmeister

Burmeister är en av Visbys mest legendariska krogar med en tongivande roll i öns nöjesliv.
På klassiska Burmeister tar vi med dig på en helt ny upplevelse av Gotlandsnatten. I nästan 100 år har Burmeister varit en av Visbys självklara krogupplevelser. 2012 genomförde Stureplansgruppen en rejäl förädling av lokalerna. Inför säsongen 2013 presenterades ytterligare nyheter i form av pärlan el Bar samt el Patio – en lummig utegård med mojitobar under bar himmel med skön svängig musik.

Burmeister har stängt för säsongen och öppnar återigen sommaren 2017. Välkommen tillbaka!

Har du garderobsbiljetten kvar?
Har du din garderobsbiljett kvar så mailar du till garderob@stureplansgruppen.se och uppger nummer på din biljett, vilken nattklubb du besökt samt en beskrivning av plagget. Vi återkommer om hur du ska få tillbaks dina saker. Har du däremot blivit av med din biljett gäller nedanstående.

Saknar du garderobsbiljett eller har tappat något inne på nattklubben?
Föremål som upphittas på nattklubben bokförs inte utan lämnas in och förvaras i garderoben. Då vi varje kväll hittar en mängd kvarglömda föremål kan vi tyvärr inte upplysa per mail eller telefon om en speciell sak finns eller ej. Ni är välkomna att komma förbi nästa gång garderoben är bemannad och personalen har tid att hjälpa er.

Värdesaker
Kvarglömda värdesaker (plånböcker, nycklar, mobiltelefoner) lämnas in till polisens hittegodsavdelning på Klarabergsviadukten veckovis.
 Kontakt: polisen.se

– See more at: http://stureplansgruppen.se/kvarglomt/

Tillbaka till toppen