Fortsätt till innehåll
Välkommen
till Berns

Kontakt

Adress
Berzelii Park
Telefon
08-566 322 00
E-post
info@berns.se
Hemsida
berns.se/nattliv
Facebook
Berns
Instagram
@berns
Ålder
23 år
Entré
Stora Salongen
Stängt
Terrassen
Onsdag 21–02
Tirsdag 22–02
Fredag 21–03
Lördag 20–03
Söndag 19–02
inträde: 180 kr exkl. garderob
Berns Asiatiska
Fredag 21–01
Lördag 22–01

Om Berns

På Berns börjar du dina sprakande helgnätter redan på torsdagen! Från klockan 17 på torsdagar och fredagar levererar vi stans bästa AW. Under helgen har vi dansgolv och häng för alla i våra historiska lokaler. Dansa med kosmopoliter från hela världen!

ÖPPETTIDER

För aktuella öppettider samt kalendarium, vänligen besök berns.se

KVARGLÖMT

Har du garderobsbiljetten kvar?
Har du din garderobsbiljett kvar så mailar du till garderob@stureplansgruppen.se och uppger nummer på din biljett, vilken nattklubb du besökt samt en beskrivning av plagget. Vi återkommer om hur du ska få tillbaks dina saker. Har du däremot blivit av med din biljett gäller nedanstående.

Saknar du garderobsbiljett eller har tappat något inne på nattklubben?
Föremål som upphittas på nattklubben bokförs inte utan lämnas in och förvaras i garderoben. Då vi varje kväll hittar en mängd kvarglömda föremål kan vi tyvärr inte upplysa per mail eller telefon om en speciell sak finns eller ej. Ni är välkomna att komma förbi nästa gång garderoben är bemannad och personalen har tid att hjälpa er.

Värdesaker
Kvarglömda värdesaker (plånböcker, nycklar, mobiltelefoner) lämnas in till polisens hittegodsavdelning på Klarabergsviadukten veckovis.
 Kontakt: polisen.se

Tillbaka till toppen