Fortsätt till innehåll
Välkommen
till Ambassadeur

Om Ambassadeur

Varje helg flockas Stockholms partyfolk på Ambassadeur för att ta del av live-spelningar och visuella effekter för en episk kväll. Här lyssnar du till allt ifrån de allra senaste househitsen, och R’n’B till progressive och schlager. Med flera klubbar, barer och dansgolv under ett och samma tak har vi något för alla smaker. Med bokningar som David Guetta, Steve Aoki, Fedde le Grand, John De Sohn gör Ambassaduer till en av de bästa nattklubbarna i stan. Om du vill glömma tråkiga vardagar och festa som om det inte finns någon morgondag -välkommen till oss på Ambassadeur.

Vänligen fyll i önskat datum. Du får endast svar om vi har plats kvar. Gästlistan gäller till 00:00 med reducerad entré på 100kr. Åldersgräns 20 år.

Har du garderobsbiljetten kvar?
Har du din garderobsbiljett kvar så mailar du till garderob@ambassadeur.se och uppger nummer på din biljett samt en beskrivning av plagget. Vi återkommer om hur du ska få tillbaks dina saker. Har du däremot blivit av med din biljett gäller nedanstående.

Saknar du garderobsbiljett eller har tappat något inne på nattklubben?
Föremål som upphittas på nattklubben bokförs inte utan lämnas in och förvaras i garderoben. Då vi varje kväll hittar en mängd kvarglömda föremål kan vi tyvärr inte upplysa per mail eller telefon om en speciell sak finns eller ej. Ni är välkomna att komma förbi nästa gång garderoben är bemannad och personalen har tid att hjälpa er. Tider för detta på de olika nattklubbarna listas nedan.

Värdesaker
Kvarglömda värdesaker (plånböcker, nycklar, mobiltelefoner) lämnas in till polisens hittegodsavdelning på Kungsholmsgatan 43 Stockholm (OBS! Flyttar den 11/1–16, se nedan), veckovis.
Kontakt: polisen.se

Garderobstider

Ambassadeur: fredag–lördag kl. 23.00–00.00

– See more at: http://stureplansgruppen.se/kvarglomt/

Vänligen fyll i din förfrågan nedan. Du får endast svar om vi har lediga bord.

Välj ställe:

Öppettider

Fredag – lördag 23.00-04.00

Tillbaka till toppen