Fortsätt till innehåll

CCC söker erfaren souschef

Stockholm City Conference Centre, är en av Nordens största konferens- och kongressanläggningar med totalt 50 konferensrum fördelade på två hus – Norra Latin och Folkets Hus. Platsen för mötet, väl genomtänkt mat och dryck tillsammans med en god serviceupplevelse gör oss till en komplett mötesanläggning i unika lokaler mitt i city.

I vårt kök serverar vi modern restaurangmat från 50 till 1 500 luncher eller middagar på en och samma dag.  Gillar du pulsen i den operativa driften och är en teamspelare som vill jobba i ett kompetent gäng med glatt humör. Då är det här arbetsplatsen för dig!

Tjänsten omfattar:

  • Att tillsammans med Köksmästaren ansvara operativt för den dagliga driften – planering, bemanning, inköp, beställningar, egenkontroll, inventering etc.
  • Menyplanering för den dagliga driften samt utveckling av framtida menyer/aktiviteter i samarbete med köksmästaren
  • Att säkerställa en minimumstandard för matkvalitén på högsta nivå avseende ekonomi, logistik och antal serverade gäster

Krav

  • Kockutbildning eller motsvarande
  • 2-3 års erfarenhet som Souschef
  • God datorvana och goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser gärna att du har kunskap i Hotsoft eller annat hotell- eller restaurangdatasystem.
  • Du behärskar engelska i tal och skrift

Egenskaper

  • Du gillar högt tempo, är flexibel och har förmågan att ta ansvar och arbeta självständigt såväl som i grupp
  • Du är kvalitetsmedveten och har en utpräglad servicekänsla. Du kan hantera stress och stundtals hög arbetsbelastning väl.

Känns detta som utmaningen för just dig? Varmt välkommen med din ansökan!

För mer information: kontakta Michael Homuth, Kökschef, på 073 7736686
Varaktighet/Arbetstid: HeltidTillsvidare
Lön: enligt överenskommelse
Ansökan: Skicka din ansökan märkt ”Souschef 2017” samt ditt CV till ansokan@stoccc.se
Sista dag: fredag den 8 september, intervjuer sker löpande

Tillbaka till toppen