Fortsätt till innehåll

Happy Valentine

Alla Hjärtans Dag kunde knappast ha infallit på en bättre dag – att hylla kärleken på en alldeles vanlig tisdag verkar extra sympatiskt. Fira årets mest kärleksfulla dag, den 14 februari, på någon av våra restauranger.

Grand Escalier
På Alla Hjärtans Dag, den 14 februari, har vi satt samman en Valentine-meny för två personer. Middagen inleds med moules mariniere, fortsätter med en mixed grill och avslutas med vår äppelkaka med mandel- och vaniljglass. Till det har Grand Escaliers sommelier plockat fram ett passande vinpaket och fyllt upp kylarna med rosébubbel. Känns en trerätters lite mycket, är charkuterier och ett glas rött i Stammisbaren kanske lite lagom tisdagsfestligt.

Boka bord: www.grandescalier.se

Hillenberg
Fira årets mest dejtvänliga dag på Hillenberg. Tisdagen den 14 februari erbjuds en Alla Hjärtans-meny. Boka stans bästa bord för två! Ibland känns en hel middag lite väl storstilat – kör på ett glas och lite småplock i baren – lättsamt och härligt.

Boka bord: www.hillenberg.se

Niklas
Ekstedts tidigare kökschef, Gustav Otterberg, är numera kötthandlare och väljer ut schyssta köttdetaljer till Niklas inför den 14 februari. Vi erbjuder en köttbit – för två –  och serverar med en grillad hjärtsallad. Styckdetaljerna ligger på ca 600g, serveras för två att dela på för 850kr.

Boka bord: www.niklas.se

Ekstedt
På alla hjärtans dag, den 14 februari, öppnar Ekstedt en timme tidigare (17.00), där hittar du en stor meny om sex serveringar att skämma bort den du håller kär.

Boka bord: www.ekstedt.nu

Kåken
Kåken välkomnar alla som inte har – eller inte vill ha någon – att äta romantiska middagar eller titta på kärleksfilmer med. På alla hjärtans dag bjuder Kåken istället in till fest mellan kl. 21-01. Bordsbokning är såklart möjligt – så länge man inte äter i par, och kärlekens dryck, rött vin, är helt klart förbjuden!

Boka bord: Skicka din bokningsförfrågan till  info@kaken.nu

Tyge & Sessil
Ta med någon du tycker om och börja Alla Hjärtans Dag på Tyge och Sessil med naturviner på Niklas Ekstedts nya vincafé.

Boka bord: Tyge & Sessil tar inga bokningar, men ni är alltid varmt välkomna att komma förbi.

Nosh and Chow
Kvällen den 14 februari bjuder Nosh and Chow in alla kärleksfulla för en härligare middag!

Boka bord: www.noshandchow.se

Berns Asiatiska
Fira årets mest kärleksfulla dag tillsammans med dina vänner på Berns Asiatiska. Beställ en färdigkomponerad meny eller låt oss sätta ihop en meny efter era önskemål. Oavsett vad ni väljer så delar ni på maten – det blir helt enkelt trevligast så.

Boka bord: www.berns.se/restaurant/bernsasiatiska

Berns Bistro & Bar
Fira vännen, kärleken eller kompisgänget på Berns Bistro & Bar. Här sitter ni intimt och väljer bland klassiker i det franska köket som moules mariniere, chévre chaud, bouillabaisse och mycket mer. Bienvenu!

Boka bord: www.berns.se/restaurant/bernsbistrobar

wagamama
Fira Alla Hjärtans Dag hemma! wagamama bjuder på två desserter vid beställning av Take Away över 400 kr. Ange koden “valentines day” för att ta del av erbjudandet.

Boka bord: www.wagamama.se

Griffins’ Steakhouse
Tisdagen den 14 februari, serverar Griffins’ Steakhouse en extraordinaire trerättersmeny, härliga drinkar och rosébubbel. Som alltid bjuds det på härlig Griffins’-stämning.

Boka bord: www.griffinssteakhouse.se

Supper
I Sydamerika fastnade vi främst för kärleken runt matbordet. Spännande smaker och rätter som delas skapar en gemenskap – precis som det ska vara på alla-hjärtans dag. Välkomna till Supper på Tegnérgatan och i Åre.

Boka bord: www.supper.nu

Tillbaka till toppen