Fortsätt till innehåll

Nyheter

Njut av en helkväll på Griffins’! Då januari brukar vara en aningen hälsosammare månad för många, har vi tagit fram flera gröna tillbehör att välja istället för pommes frites.

På franskt vis viger vi söndagarna till att umgås över mat och dryck och ställer till med brunch på Berns Bistro från kl. 12.00.

Så här två dagar innan nyårsafton vill vi rikta vårt allra största tack till alla våra gäster och vår personal för ett otroligt 2017.

2017 års final är endast tre dagar bort! På Sturecompagniet fortsätter festen fram till 03, på Berns fram till 04 och på Spy Bar och Hell's Kitchen firar vi in det nya året ända fram till 05.

Nyligen öppnade Nosh and Chow ytterligare ett plan för privata sällskap. En sekelskiftesvåning bestående av tre olika rum med högt i tak, stora fönster, stuckaturer, takmålningar och kakelugnar.

Med endast fyra dagar kvar till jul kan veckan tänkas bli lite småstressig. Passa på att börja med hotellfrukost på Berns innan du ger dig ut på julshopping, klär kranen eller kokar knäck.
Tillbaka till toppen